Lokalne vijesti

Na Sveučilištu VITEZ uručena nova oprema za kabinet Fakulteta zdravstvenih studija

Danas je u zgradi Sveučilišta/Univerziteta VITEZ u Travniku upriličena simbolična ceremonija službenog uručivanja nove opreme za kabinet Fakulteta zdravstvenih studija.

 

Nova oprema, koja će pomoći u obavljanju kvalitetne praktične nastave studenata zdravstva, kupljena je sredstvima prikupljenim tijekom akcije „Ljepota i zdravlje“, koju je organiziralo Sveučilište „VITEZ“, a svojim aktivnim učešćem realizirale su je asistentice Jelena Pirner i Josipa Dujmović, zajedno sa studenticom pete godine na FZS Rabijom Adžemović.

Primopredaji su prisustvovali izvršni direktor Sveučilišta „VITEZ“ Zdenko Vukić i voditeljica Centra za cjeloživotno učenje Amra Kraksner.

„Akcija Zdravlje i ljepota, kao i sve naše prethodne akcije i ostale različite društveno odgovorne aktivnosti, još jednom je pokazala nastojanje zaposlenika Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ da doprinesu njegovom bržem razvoju,  kako bi studenti, osim teoretskog znanja, stjecali i vještine kroz praktične vježbe, a čemu će doprinijeti oprema koju smo danas svečano predali  FZS“, poručila je Amra Kraksner.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend