Lokalne vijesti, Sport

Malonogometni turnir, u organizaciji HPED Gradina 969, ocijenjen visokom ocjenom

Hrvatsko planinarsko ekološko društvo “Gradina 969 Mošunj-Vitez” još jednom je uspješno organiziralo turnir u malom nogometu na manifestaciji “Mošunjsko ljeto 2021”.

Unatoč vremenskim (ne)prilikama, vrijedni organizatori uložili su dodatne napore i, na zadovoljstvo svih, uspješno priveli turnir kraju.

Kao i prethodne godine, na turniru je sudjelovalo 20 ekipa, a napravljeni su iskoraci, kako u organizacijskom, tako i sportskom dijelu turnira. Sve posjetitelje, ali i natjecatelje, i ove godine dočekao je vrhunski spektakl na kultnom Plandovu, a ambijent nije pokvarilo ni loše vrijeme u jednom dijelu turnira.

Nakon grupnog dijela natjecanja, četvrtfinale su izborile slijedeće ekipe: prošlogodišnji četvrtfinalisti MNK Uzdol, Caffe Miami Rama, Caffe 7 Žungul i Moja Zemlja Bučići, kao i Općina Dobretići, Bet Shop, Caffe club Maccao i Robertovo. U sjajnim četvrtfinalnim utakmicama, polufinale su izborile ekipe MNK Uzdol, Caffe 7 Žungul, Bet Shop i Caffe Maccao. Sjajne susrete publika je gledala u završnici turnira, a oba finalista dobili smo nakon izvođenja penala.

U prvom polufinalnom susretu između MNK Uzdol i Bet Shop bilo je 1:1, a nakon penala u finale se plasirala ekipa Bet Shop. Drugi finalista bio je Caffe club Maccao, koji je nakon 1:1 na koncu susreta, slavio boljim izvođenjem penala.

U susretu za 3. mjesto MNK Uzdol je bio bolji od ekipe Caffe 7 Žungul, rezultatom 2:0, a finalni susret zasluženo je pripao ekipi Caffe club Maccao, koja je s 2:0 svladala Bet Shop.

“Ovim putem se želimo zahvaliti svim ekipama na stvarno velikom broju prijava. Hvala svim sponzorima na potpori, a posebno publici i nogometašima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru. Od sredstava zarađenih na turniru planirano je dograđivanje terase koja je urađena prošle godine, također zahvaljujući prikupljenim sredstvima od turnira. U planu je napraviti još nekoliko stolova i klupa, a vrijedi istaknuti kako smo već poboljšali i rasvjetu na terenu na Plandovu. Naravno, odmah ćemo početi s pripremama i dogovorima kako bismo sljedeće godine napravili još bolji i kvalitetniji turnir”, poručili su iz HPED Gradina 969.

Nagradni fond turnira iznosio je 2500 KM, od čega je pobjedniku turnira pripalo 1400 KM, drugoplasiranoj ekipi 700, trećeplasiranoj 300 KM i četveroplasiranoj ekipi 100 KM. Naravno, za prve tri ekipe osigurani su i prigodni pokali.

Rezultati:

Četvrtfinale:

MNK Uzdol – Općina Dobretići – 2:2… Nakon izvođenja penala – 2:1 Bet Shop – Caffe Miami Rama – 2:0 Caffe 7 Žungul – Moja Zemlja Bučići – 2:0 Caffe Maccao – Robertovo – 8:1

Polufinale:

MNK Uzdol – Bet Shop – 1:1 … Nakon penala 0:2 Caffe 7 Žungul – Caffe Maccao – 1:1 … Nakon penala 1:2

Za 3. mjesto:

MNK Uzdol – Caffe 7 Žungul – 2:0

Finale:

Caffe Maccao – Bet Shop – 2:0

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend