Literarni natječaj “ISTINOM DO POMIRBE”

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH raspisuje literarni natječaj na temu ISTINOM DO POMIRBE.

Literarni radovi na natječaj (pjesme, priče, novele, crtice, igrokazi, putopisi ili eseji) šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte udrugashsk@gmail.com s naznakom Za natječaj Istinom do pomirbe u obliku Word dokumenta nazvanog Ime_Prezime_Naslov pri čemu literarni rad ne smije biti duži od pet kartica teksta, pisan oblikom slova Time New Roman, veličina 12, prored 1,5. U posebnom dokumenti u prilogu treba priložitiime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu i kratki životopis.

Natječaj je otvoren za slanje radova do 10. kolovoza 2019. nakon čega će Povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada, a popis nagrađenih bit će javno objavljen prije završnog događanja s dodjelom nagrada, koje će biti organizirano u 23.kolovoza – Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, kada će nagrađeni autori i njihovi radovi biti javno predstavljeni.

                                                                                                                              (Predsjednica SHSK, Anita Martinac)