Lokalne vijesti

Danas svečano otvaranje benzinske crpke E GAS, s caffeom i marketom

Danas, u subotu 22.11. u 12:00 sati otvara se E GAS, nova benzinska crpka u Vitezu. Firma koja ju otvara je Eurodom d.o.o., poznata na području Srednje Bosne po svom građevinskom asortimanu i odličnoj usluzi.

“Zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, odlučili su se i za otvaranje marketa na površini od 120 metara četvornih, kao i caffe bara u sklopu benzinske crpke. Ovaj projekt Eurodom firme otvorio je nova radna mjesta i poslao pozitivnu poruku u teškim vremenima u bh. privredi”, poručili su iz Eurodoma.

U moderno opremljenoj crpki s ugodnom atmosferom u našem gradu pronađite sve što vam treba na jednom mjestu. E gas cijeni kvalitetu, te je zbog toga gorivo od renomirane firme Ina i to po najboljim cijenama. Inina goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju. Brzi pištolji omogućuju i do 3x brže punjenje rezervoara za sva gabaritna vozila. I ne samo to, na E gas pumpi možete koristiti svoju Lampica karticu, skupljati bodove i uživati u pogodnostima. Ova crpka također nudi i svoje BONUS kartice s kojima ćete imati još bolje popuste. Dođite i uvjerite se i sami.

Veliki izbor asortimana za auta kao što su brisači, sijalice, maziva, mirisi i sl. U marketu pronađite širok asortiman prehrane, toplih peciva i najbolje kave za dobar početak jutra.

Za sve navedeno prava adresa je benzinska crpka E GAS, u mjestu Divjak, kod Viteza.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend