Lokalne vijesti

Čović u Središnjoj Bosni razgovarao o pripremi izbora

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović danas se u Vitezu sastao sa stranačkim dužnosnicima HDZ-a BiH Srednjobosanske županije, u sklopu posjeta svim Odborima, gdje se razgovaralo o pripremi za predstojeće Opće izbore u BiH. 

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Srednjobosanske županije Radoje Vidović na samom početku prezentirao je aktualnu situaciju na području Županije, te su se u raspravu uključili svi predsjednici Općinskih odbora HDZ-a BiH, kao i stranački dužnosnici svih razina vlasti, komentirajući aktivnosti i proces priprema za Opće izbore. 

Predstavljen je plan aktivnosti, a dužnosnici su istaknuli potporu svim predviđenim  procesima te pomoć onim područjima, kojima je pomoć u pripremi izbora potrebna. Također, razgovaralo se o aktualnom političkom stanju u BiH, s naglaskom na stanje u Srednjobosanskoj županiji kao i budućoj suradnji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora i zajedničkim aktivnostima u pripremi Općih izbora.  Čović je istaknuo kako će obilasci Odborima poslužiti kao priprema za planiranu sjednicu Predsjedništva i Središnjeg odbora te biti osnova za usvajanje jasnih zaključaka i smjernica budućeg djelovanja.

Primarni cilj posjeta bio je upoznati se sa stanjem u radu Županijskog i Općinskog odbora. Dodao je, kako će s obzirom na izbornu godinu, u narednim mjesecima svakako biti i više prilika za ponovne razgovore, posjete i susrete.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend