Glazbene vijesti

Alen Nižetić, nakon šest godina, publici predstavlja svoj novi studijski album ‘Tvoje more’!

Alen je novi album nazvao prema singlu ‘Tvoje morekojeg potpisuje talentirani autor Matko Šimac, a u tom spotu je po prvi puta javnosti pokazao svoju lijepu suprugu.

 

Album otvara pjesma ‘Ja sam te volio‘ Rajka Suhodolčana koju je Alen ljetos izveo na CMC festivalu, a publika ju je odlično prihvatila. Alen ju je opisao kao pozitivnu i neopterećenu, idealnom za razne fešte i druženja.

 

– Ovo je moj sedmi nosač zvuka i od posljednjeg je proslo šest godina tako da su se u tom periodu dogodila večina ovih pjesama. Ovo je nekakav moj dosadašnji stil od kojeg jedino odskače pjesma ‘Tvoje more’ koja je bila jedan kratak izlet u pop vode i jako je dobro prošla radijski.Večina pjesama je bila i na našim poznatim festivalima od koje su neke i dobile nagradu kao Devet slova jedne riči (Grand prix Split). Ne bi mogao ni jednu posebno izdvojiti jer su mi sve drage, svaka na svoj način. Surađivao sam sa dosta različitih autora i izvođača na ovom CD-u, a slušateljima ću prepustiti da istraže o čemu se radi. Nadam se da ce im se svidjeti ovaj naš mali skromni uradak u izdanju Scardone – kazao je Alen.

 

POPIS PJESAMA:

1. Ja sam te volio
2. Prodane duše (s grupom Banana) 
3. Tvoje more
4. Moja Dalmacijo (s klapom Friži)
5. Bez tebe život mi ne vridi (s klapom Friži) 
6. Devet slova jedne riči (s Markom Škugorom, Dujom Cocom, klapom Čiovo i Roberom Kurbašom) 
7. Ljubav mog života (s Vinkom Cocom)
8. Iza njenih škura
9. Zvizda (s klapom Grobnik) 
10. Ruža crvena

BONUS
11. Noćas ćemo zemlji ko materi reći (s klapom Sv. Juraj HRM) 
12. Gdje si sad moj anđele

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend