14. dan narcisa uz punu podršku HT ERONET-a

Danas je na platou ispred Mepas Malla održan 14. dan narcisa. Ovom manifestacijom se upozorava  na važnost ranog otkrivanja raka dojke i podiže svijest kod zdrave populacije svih uzrasta o značaju brige za zdravlje.

 

Organizator manifestacije je Udruga građana „Novi pogled“ koja također tiska i koristan edukativno-promotivni materijal koji dijeli u ovakvim prigodama.

„Dan narcisa ili Dan roza vrpce iz godine u godinu raste i postaje prepoznatljiv široj javnosti. Kad nas ugledaju ispred Mepas Malla, već znaju o čemu je riječ i vrlo često dovode svoje prijateljice te ih žele upoznati s motivima akcije. Zahvaljujem HT ERONET-u koji je prepoznao važnost jednog ovakvog projekta te nas kontinuirano podržava“, kazala je predsjednica udruge Maja Memić.

Iz HT ERONET-a su kazali kako su ovakve akcije i napori civilnog društva prioritet u njihovom društveno odgovornom djelovanju, te su jednako tako podržali početak  izgradnje Banke koštane srži te rad Udruge „Fra Mladen Hrkać“ koja skrbi o ljudima koji se nalaze na liječenju u Zagrebu.