Zanimljivosti

Zvijezdama je najbolji doček – kod kuće

I dok će neki Silvestrovo provesti radno, mnogobrojni poznati koji su za najluđu noć u godini odlučili uzeti slobodne dane u 2018. godinu ući će u društvu najbližih – prijatelja i obitelji.

Zbog mnogobrojnih poslovnih obveza tijekom godine, bivši rukometni reprezentativac Blaženko Lacković dočekat će 2018. kod kuće u društvu supruge Nikoline.
– Baš kao i Božić, tako ćemo dočekati i Novu godinu, kod kuće. Suprug Blaženko i ja ćemo u romantičnom okruženju vjerojatno gledati TV i u ponoć otvoriti šampanjac – rekla je Blaženkova supruga Nikolina.
I dizajnerica interijera Mirjana Mikulec Novu će dočekati kod kuće, a pripreme za ispraćaj Stare godine već su u punom jeku. – Četiri smo para s djecom i u kućnoj atmosferi napravit ćemo najljepše slavlje. Specijaliteti se već pripremaju, a ove smo se godine podijelili tako da će svatko napraviti nešto – objašnjava dizajnerica.
Za bivšu manekenku i dizajnericu Kristinu Bradač blagdani su posebni otkako je u njezinu životu kćerčica Vivian koja joj je, uz supruga Miru, najdraže društvo. – Novu ćemo godinu suprug i ja dočekati doma u društvu naše kćeri Vivian. Možda nam dođu prijatelji, vjerojatno ćemo sve dogovoriti u zadnji tren – tvrdi ponosna majka.
Novu će godinu kod kuće proslaviti i bacačica diska Sandra Perković: – Novu slavim u Zagrebu u krugu najdražih prijatelja. Bit će to opuštena i ugodna kućna atmosfera.
Stjecajem okolnosti, voditelj Davor Meštrović i glumica Marija Borić dočekat će Novu godinu zajedno na tradicionalnom Operetnom expressu u Gradskom kazalištu Komedija. – Silvestrovo ću provesti u kazalištu Komedija na Operetnom expressu gdje ćemo s kolegama izvoditi najljepše arije i druge prigodne glazbene brojeve. Nakon toga ćemo proslaviti ulazak u 2018. – rekla je glumica, a Davor će ubrzo nakon ponoći i večere s prijateljima otići na spavanje. – Nismo tipovi koji plešu do pet ujutro, tako da nam nakon ulaska u novu godinu predstoji krevet – zaključio je poznati HRT-ovac.

(www.vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend