Glazbene vijesti

‘Zvijezda je rođena’ – ne propustite novi singl Davida Temelkova ‘Dišem za nas’!

Makedonski glazbeni zavodnik koji je u kratkom roku pjesmom ‘Bila je bolja’ očarao regionalnu glazbenu scenu, donosi nam novu poslasticu. Hit Records sa zadovoljstvom vam predstavlja novi singl Davida Temelkova ‘Dišem za nas’.

David se sa pjesmom ‘Dišem za nas’, predstavlja kao skladatelj i tekstopisac. Naime za novi singl sam je David Temelkov napisao tekst i glazbu.

‘Pjesma je nešto moje, djelić moje duše. Riječ je o nečemu iz mog srca, čime želim vratiti nadu svima da ipak postoji prava ljubav, ljubav za koju vrijedi živjeti.

Glazba i tekst su moje djelo, a za aranžman su zaslužni veliki Miroslav Rus i Zvonimir Domazet. Za makedonski prepjev pjesme pobrinuo se najbolju makedonski tekstopisac Ognen Nedelkovski. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti te da ćete uživati u njoj!’,zaključio je David.

Skladatelj i glavni urednik Hit Recordsa Miroslav Rus, koji zajedno sa Zvonimirom Domazetom potpisuje aranžman i produkciju nove pjesme je istaknuo: ‘David Temelkov je kvalitetno dugo očekivana pojava kako na pjevačkom, tako i autorskom nebu ovih prostora…i sada kada sam preslušao, a i surađivao na njegovim prvim radovima mogu samo reći :”zvijezda je rođena”!’

Singl ‘Dišem za nas’ snimljen je i na makedonskom jeziku pod nazivom ‘Dišam za nas’, a za tekst je zaslužan Ognen Nedelkovski.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend