Glazbene vijesti

Zoran Jelenković poručuje “Prava ljubav ne umire nikad i ne poznaje dobne granice”

Zoran Jelenković, hladne zimske dane odlučio je zagrijati novom pjesmom naziva ‘Generacijo’, koja je i službeno uplovila u radijski eter. Simpattični i uvijek nasmijani Zadranin svoju publiku tako je počastio novim autorskim uratkom, za koji potisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju.


Pjesma je nastala prema istinitom događaju, koji je Zoranu ispričao jedan njegov obožavatelj, te je napravljena u veselom tonu i pop-rock izričaju. Ljubavni karakter, ono je što upravo krasi novu pjesmu, na kojoj su, osim Zorana, svirali i njegovi sinovi Šime i Ivan, dok je gitaru svirao Kristofor Josip Jurjević, a bas gitaru Marko Ilić.


‘Publika ima priliku čuti kako zvuči strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjeniica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija’, kazao je ovom prilikom Zoran Jelenković.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot u režiji Marka Lokasa, a u kojem su uz Zorana, predstavljeni i sami glazbenici, koji su svirali i pjevali na pjesmi.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend