Lokalne vijesti

Zenica: Župa Čajdraš slavi 40 godina postojanja

Župa Čajdraš 17. prosinca svetom misom i prigodnim sadržajima slavi 40 godina svojeg postojanja. U toj prigodi donosimo video reportažu u kojoj župnik sa svojim vjernicima svjedoči kako u župi Čajdraš žive snažna vjera, tradicija i vrijedni ljudi.

 

Euharistijsko slavlje predvodit će vrhbosanski nadbiskup i metropolit Vinko kard. Puljić u zajedništvu sa župnikom vlč. Mirom Bešlićem i svećenicima koji su djelovali u Čajdrašu, piše Nedjelja.ba

„Ova će proslava okupiti i vjernike s različitih strana jer vole svoj Čajdraš. Mladi će u narodnim nošnjama prinositi darove, a poslije misnog slavlja imat ćemo ručak samo za posebne goste jer nam zimske vremenske prilike ne dozvoljavaju proslavu vani. Tako ćemo na skroman, ali svečan način obilježiti 40 godina župe“, kazao nam je vlč. Miro koji je u od listopada ove godine župnik u župi Čajdraš koja obuhvaća 180 obitelji i naselja Čajdraš (Donji i Gornji), Lađice, Mikuliće, Kruščik, Vjetrenicu i Visokovce.

U prigodi 40. godišnjice župe donosimo video reportažu u kojoj župnik sa svojim vjernicima svjedoči kako u župi Čajdraš žive snažna vjera, tradicija i vrijedni ljudi.

Dnevnik.ba

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend