Glazbene vijesti

Željko Krušlin & Latino: Romantični trenutak zaustavljen u pjesmi ‘Po stoti put’

Nakon što se posljednjom pjesmom zapitao ‘Gdje je meni pamet bila‘, a prije toga je opjevao ‘Godinu za godinom‘, glazbenik, čije su pjesme s godinama sve bolje, u ovom slučaju ‘slušanije’, predstavlja nešto novo.

Romantična balada, prekrasne melodije, ‘Po stoti put‘ novi je ljetni glazbeni adut Željka Krušlina i njegovog vjernog banda Latina.

Kao i bezbroj puta do sada, u njegovom živopisnom i iznimno bogatom glazbenom opusu, ljubav je Željku bila inspiracija za glazbu i tekst, dok je sve skupa aranžmanom i produkcijom uokvirio njegov prijatelj i suradnik Tomislav Modrić.

‘Moji su stihovi kao rasute šarene perle koje skupljam i nižem. Na svakoj od njih zapisana je neka priča, jedan trenutak u vremenu velik kao što je i ljubav velika. Privilegija je pisati i pjevati o svojim i tuđim emocijama. Dodirnuti nekoga u nešto, tako fino i krhko poput ljubavi, nije to mala stvar. Zato se nadam da ćete se u ovoj pjesmi pronaći, da ćete je voljeti i da će vam biti dobar suputnik’, poručio je ovom prigodom Željko.

Pjesmu ‘Po stoti put‘, koja će vas osvojiti emocijom i porukom, poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/NIDWm0hVkWc.

Vjerujemo kako će i ovaj novi glazbeni biser dugo živjeti u srcima obožavatelja i slušatelja Željka Krušlina & Latina.

Autor teksta Željko Krušlin Kruška
Autor glazbe: Željko Krušlin Kruška
Glazbeni producent: Tomislav Modrić
Autor aranžmana: Tomislav Modrić
Tonski snimatelj: Tomislav Modrić
Mix i mastering: Mihael Blum

Foto: Edita Krušlin

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend