Pjesme

Zele novim singlom “Internal Waves of Love” najavljuje album

“Internal Waves of Love” naslov je novog albuma i prvog singla Zeleta Lipovače, osnivača i masterminda grupe Divlje Jagode. Dugoočekivani, drugi solo album čarobnjaka na gitari, bit će prava gitaristička poslastica dostupna od 9. prosinca diljem regije.

Za potrebe novog albuma Zele je okupio vrhunsku svjetsku ekipu i dvije godine radio na relaciji London – Gothenburg – Zagreb. Nakon višemjesečnog snimanja u poznatom studiju Šišmiš, album seli iz Zagreba u Švedsku, gdje legendarni gitarist grupe King Diamond i glazbeni producent Andy LaRocque u svom svjetski poznatom studiju “Sonic Train” radi miks i mastering albuma. Omot novog albuma i fotografije potpisuje Igor CC Kelčec, jedan od najistaknutijih dizajnera i fotografa na ovim prostorima. Na albumu će se naći osam instrumentalnih skladbi te tri vokalne, a kao poseban gost na jednoj od njih pojavljuje se poznati britanski pjevač Tony Martin, koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv vokalni i autorski trag.

Vizualnu priču pjesme “Internal Waves Of Love” osmislio je i snimio kultni video redatelj i producent Dean Karr, koji potpisuje spotove i vizuale svjetski poznatim imenima, kao sšo su AC/DC, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Guns ‘N’ Roses ,Willie Nelson i drugi. Karr je za potrebe snimanja spota doletio iz Los Angelesa, a u realizaciji mu je pomogao tim mladih talentiranih entuzijasta iz producentske kuće Kreathia.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend