Lokalne vijesti

Završena 32. sjednica OV Vitez

Okončano je 32-go po redu zasijedanje Općinskog vijeća Vitez, koje je razmatralo ukupno osam točaka dnevnoga reda.Ovo je prva sjednica Općinskog vijeća Viteza, koja je održana u novoj, renoviranoj dvorani Vijeća, smještenoj na trećem katu zgrade Općine Vitez.

Vijećnici su se pozitivno izjasnili o Informaciji o radu Općinskoga vijeća Vitez za 2015. godinu, Informaciji o realizaciji odluka i zaključaka Općinskoga vijeća Vitez za 2015. godinu, Izvješću o radu Općinskoga načelnika i općinskih službi za upravu za 2015. godinu, te o Izvješću o realizaciji javnih nabavki, također, za 2015. godinu.
Usvojeni su i Prijedlozi odluka o izmjeni i dopuni Odluke o proglašenju statusa javnog dobra u općoj uporabi, zatim o izmjeni i dopuni Odluke o gubitku statusa javnog dobra u općoj uporabi, te Prijedlog rješenja o izuzimanju i dodjeli neizgrađenog građevnog zemljišta u slučaju Kadira Đidića.
Četvrta točka dnevnoga reda – Informacija o vodoopskrbi s posebnim osvrtom na „Plavu vodu“ izazvala je najviše rasprave, a na kraju je odlučeno da će se o temi Regionalnog vodovoda Plava voda biti raspravljano naknadno kada se pripremi sva potrebna dokumentacija.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend