Lokalne vijesti

Zajednica žena HDZ-a BiH ŽSB najoštrije osuđuje verbalni napad na ministricu Mirjanu Plavčić

Županijski odbor Zajednice žena HDZ-a BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Županije Središnja Bosna najoštrije osuđuje verbalni napad na ministricu financija u Vladi ŽSB Mirjanu Plavčić od strane predsjednika Vlade ŽSB Tahira Lende. 


Ponašanje predsjednika Vlade Tahira Lende prema ministrici Plavčić je krajnje neprihvatljivo, neprimjereno i za svaku osudu!
Tako niska razina komuniciranja koja je na granici vrijeđanja ne priliči nikome, a pogotovo ne predsjedniku Vlade koji bi trebao biti primjer drugima kako se treba ponašati i kako treba komunicirati.
Napadom na ministricu Plavčić, predsjednik Vlade Tahir Lendo napao je sve dužnosnice, žene, bez imalo poštovanja i uvažavanja, koji je netrpeljevost prema ženama pokazivao i ranije.
Ministrica Plavčić svojim radom i trudom pokazala je da odgovorno i savjesno obnaša svoju dužnost, te da je uistinu sposobna i snažna žena koja se može nositi sa svim izazovima, pa i s ovakvim neprimjerenim ispadima i napadima od strane predsjednika Vlade Tahira Lende, na koje je reagirala dostojanstveno, primjereno i kulturno, sukladno dužnosti koju obnaša.
ŽO Zajednice žena daje punu potporu ministrici Plavčić i svim dužnosnicama u Županiji koje su, na bilo koji način, bile izložene diskriminaciji, napadu i vrijeđanju. 
ŽO Zajednice žena još snažnije će se zalagati za poštivanje  i uvažavanje svih dužnosnica u našoj Županiji i boriti se protiv govora mržnje i vrijeđanja dužnosnica, jer žene su pokazale i dokazale da mogu ravnomjerno obnašati sve dužnosti kao i muškarci, te svojom posvećenošću i radom doprinositi napretku naše Županije, na dobrobit svih nas.

(ŽO ZŽ HDZ BIH “KKK” ŽSB)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend