Zanimljivosti

Za više trenutaka koji su rezervirani za uživanje – Nova Cafe BrazilTraditional Cafe

Često na pitanje “Kako si proveo/la dan?” prešutimo odgovor jer u njega stane toliko obaveza da ga je nemoguće prepričati.

Mnoštvo obaveza, radnih i obiteljskih dovodi nas u situaciju da ne stižemo sve i na kraju dana uvijek nam nedostaje barem još jedan sat za predah. Obaveze završavamo i usput “trčimo” na različite lokacije i nadamo se da nešto bitno nismo zaboravili.  Vrijeme za predah nerijetko traje samo nekoliko minuta i sve što nam je potrebno je svježe spremljena, mirisna šoljica omiljene kave.

Inspirirani upravo ovakvim svakodnevnicama, Cafe Brazil je plasirao na tržište novo, praktično pakovanje Cafe BrazilTraditional Cafe koja je spremna za minut. Cafe BrazilTraditional Cafe sa ili bez šećera idealno je rješenje za one “naše trenutke” u kojima skupljamo snagu za dalje. U tri jednostavna koraka i spremna za minut obogatiti će vaš odmor i produžiti trenutke uživanja.

Praktično pakovanje omogućava nam da u ovom čarobnom napitku uživamo gdje god se nalazili.

Voditelj marketinga kompanije EUROVIP, gospodin Stojan Stojić navodi: “Živimo ubrzano, ritam se svakodnevno mijenja, toliko da ga nekada jedva i pratimo. U EUROVIP kompaniji uvijek radimo na osluškivanju potreba i želja naših potrošača. Prepoznali smo potrebu užurbane generacije da produži svoje momente odmora i uživanja jer vremena za kratak predah imaju sve manje. Cafe BrazilTraditional Cafe je inovativan, praktičan proizvod namijenjen svim našim potrošačima, ali prvenstveno zauzetim ljudima koji su ljubitelji naše Cafe Brazil…ovog puta spremne za samo jedan minut.”

Cafe BrazilTraditional Cafe možete pronaći u maloprodaji u pakovanju od 9+1 gratis vrećica, kao i većem pakovanju od 24 vrećice, idealno za kolektive, obitelji i druženja.

Cafe BrazilTraditional Cafe zasigurno je savršen poklon za svaku osobu koju ste prepoznali u tekstu, a i za one koji vole jednostavnost.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend