Lokalne vijesti

Za vikend čak 22 prometne nesreće

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljena su 22 kaznena djela.

 

Dana 24.3.2012. godine, oko 01,00 sati,  D.D. iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja je prijavio Policijskoj stanici Gornji Vakuf/Uskoplje, da je u ulici Paločki Put u Gornjem Vakufu/Uskoplju zapazio četiri nepoznate osobe kod vozila marke „Audi A-6“, nakon čega su se udaljili s vozilom marke „Golf II“. Na vozlu marke „Audi A-6“ je oštećena brava od ulaznih vrata i bošbrava. Na mjestu događaja je ophodnja policije Gornji Vakuf/Uskoplje obavila očevid i konstatirala da je počinjen pokušaj kaznenog djela Krađe pomenutog vozila. Istraga je u tijeku.

 

U istom razdoblju evidentirano je 11 narušavanja javnog reda i mira. Dogodile su se 22 prometne  nezgode, jedna s većom i 20 s manjom materijalnom štetom, u kojima  su 3 osobe ozlijeđene. Iz prometa je  isključeno 9 vozila i 21 vozač.

Od naknadno rasvijetljenih kaznenih djela izdvajamo da su 23.3.2012. godine, istražitelji policije Policijske stanice Vitez  rasvijetlili kazneno djelo-Krađe, počinjeno 15.3.2012. godine, na štetu pekare „Nedo“ u Vitezu. Počinitelj ovog kaznenog djela je S.G. iz Brčkog. Protiv njega su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend