Pjesme

Za koncert u Areni Zagreb Ivan Zak pripremio novi singl

Nakon ljetnog hita “Meni se s tobom” koji je publika zavoljela na “prvu notu”, Ivan Zak sprema novu pjesmu pod naslovom “Za ljubav rođeni”. Autor i pjevač proveo je radno ljeto nastupajući diljem jadranske obale, a svoj je glazbeni studio nakratko prebacio na jahtu. Ondje je u pauzama od nastupa pisao romantične jesenske stihove, te skladao melodiju prožetu pop ritmom kako bi uoči svog spektakularnog koncerta u zagrebačkoj Areni 11.veljače 2017. fanove počastio novom pjesmom. Kadrovi spota za budući Zakov hit snimali su se u Zaprešiću i okolici.

‘Publici sam obećao novu pjesmu, pa sam obećanje i održao. Iako su pred nama tmurni i pomalo melankolični jesenski dani, skladao sam nešto sasvim suprotno – nova pjesma je brza, živog ritma, lako se pamti i rasplesat’ će svakoga’, rekao je pjevač.

Producent, autor glazbe, teksta i aranžmana je Ivan Zak, dok režiju spota potpisuje Dario Radusin.

Jedan od naših najpopularnijih pjevača, Ivan Zak, već je osvojio publiku svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati ni u zagrebačkoj Areni. Stoga je i nova Zakova pjesma najbolja najava njegovog koncerta gdje će mnogi slaviti ljubav uoči Dana zaljubljenih.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend