Za danas se najavljuje kiša, u večernjim satima i slab snijeg

U Bosni i Hercegovini danas pretežno oblačno vrijeme sa kišom u nizinama i snijegom u višim područjima. U večernjim satima slab snijeg i u nizinama u središnjim i istočnim područjima. Vjetar umjerene jačine. 

U jutarnjim satima jugo koje će promijenuti smjer na sjever. Povremeno će biti i jakih udara vjetra. Od večernjih sati i tokom noći na utorak se očekuje jaka bura. Topliji dio dana je prije podne sa temperaturama zraka većinom između 5 i 11 stepeni, na jugu i do 14 stupnjeva. Sa prolaskom oborina temperatura zraka u opadanju.

U utorak pretežno oblačno u središnjim i istočnim područjima gdje u jutarnjim satima lokalno može padati slab snijeg. U ostalim područjima umjerena naoblaka i sunčanije. Vjetar u Bosni većinom slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne jaka bura koja će poslije podne oslabiti. 

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 stepen, na jugu do 5 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8 stupnjeva na jugu i u Krajini do 10 stupnjeva.

U srijedu više oblačnosti se očekuje prije podne u središnjim i istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne, gdje bi se izvedrilo u drugom dijelu dana. U ostalim područjima pretežno sunčano. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1 stupnjeva na jugu zemlje do 4 stupnjeva.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 12 stupnjeva.