Pjesme

Vruće ljeto uz Jelenu Rozgu i novi singl “Nasljednik”

Naslovima svoja posljednja dva singla, Jelena Rozga zaintrigirala je medije i javnost. “Udajem se” i najnoviji “Nasljednik”, dali su naslutiti da se možda radi i o novostima u njenom privatnom životu, međutim, Jelena je vrlo brzo prekinula nagađanja otkrivši da su to naslovi njenih najnovijih pjesama. Prelijepu, nježnu baladu “Udajem se”, zamijenila je pjesma bržeg ritma i zarazne pozitivne energije nazvana “Nasljednik” kojom Jelena pravi zaokret prema popu.

O čemu zapravo pjeva, otkrila je sama Jelena: “Pjesma ‘Nasljednik’ oda je svim samouvjerenim ženama u kojima se kao i u meni krije jedna alfa žena. To je hrabra, odvažna i privlačna žena koja se dobro osjeća u svojoj koži i poručila bih svim ženama da pronađu tu ‘alfa ženu’ u sebi.”

Pjesmu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a atraktivan spot djelo je omiljenog redatelja naših pjevačica, Darija Radusina. Jelenina mnogobrojna publika s nestrpljenjem očekuje njen novi studijski album na kojem će se naći veliki hitovima kojima je Jelena zadnjih par godina gospodarila radijskim listama, a pregledima na YouTube-u obarala sve rekorde. “Nirvana”, “Obožavam”, “Cirkus”, “Život je čudo”, “Odo’ ja”, “Tsunami”, “Otrov”, “Kraljica”, “Udajem se” i najnoviji “Nasljednik” hitovi su koji će krasiti njezin treći studijski album.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend