Vijesti iz BiH

Vrijeme u BiH: Utoplite se unatoč suncu, slijedi tjedan mrazeva i minusa

Kraj studenog u Bosni i Hercegovini obilježit će minusi, mrazevi i poprilično hladno vrijeme, javljaju iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

Vrijeme slično današnjem najavljeno je i za sutra (utorak). Bit će malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, dok se nešto više oblaka očekuje u sjevernim područjima. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura će biti od -3 do 2, na jugu do 4 stupnja Celzija, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva.

Nešto veći minusi očekuju se u srijedu. Najavljeno je umjereno oblačno i sunčano vrijeme, a na istoku i u centralnim krajevima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura će biti od -4 do 1, na jugu do 6 stupnjeva Celzija, a najviša dnevna od 6 do 11, na jugu do 15 stupnjeva.

Kako se bliži kraj tjedna, tako će biti i malo toplije, pa se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme, po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura će se kretati od -2 do 4 stupnja Celzija, na jugu do 6, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 15 stupnjeva.

(klix.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend