Glazbene vijesti

Vrijeme je za Tonyja Cetinskog, ne propustite koncerte senzacionalnog glazbenog velemajstora!

Jedan od najvećih i najboljih regionalnih glazbenika ali i zabavljača, senzacionalni Tony Cetinski, odmoran i punih baterija priprema se za predstojeće koncertne priče.

Za njegove nastupe uvijek se traži mjesto više, jer riječ je o posebnim glazbenim čarolijama istkanim Tonyjevim atraktivnim vokalom, humorom i bezgraničnom energijom, a publika ga obožava jer bezvremenske pjesme diraju srce i dušu.

Teško je dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja sažeti u trosatni nastup, a Tony svaki put iznenadi fanove i priušti im posebno glazbeno putovanje, ispunjeno emocijama koje ostaje dugo u sjećanju. Ne sumnjamo kako će uz aktualne hitove ‘Od trnja do zvijezda‘ ili duet sa Jacquesom Houdekom ‘Tugo moja‘, istu atmosferu napraviti i na koncertima pred nama, a prvu prigodu da Tonyja slušate uživo imate već ove subote 20.08. u Novoj Gradiški gdje će nastupiti u sklopu tamošnjeg glazbenog ljeta.

Nakon toga, 27.08. slijedi Špancirfest i koncert u Varaždinu, a 09.09. na rasporedu su Ljubljanske Križanke u Sloveniji. Samo dan kasnije 10.09. Tony će nastupiti u Poreču, a 21.10. priprema veliki spektakl u dvora Mladosti u Rijeci.

20.08. Hrvatska, Nova Gradiška (Novogradiško glazbeno ljeto)

27.08. Hrvatska, Varaždin (Špancirfest)

09.09. Slovenija, Ljubljana (Križanke)

10.09. Hrvatska, Poreč (trg)

21.10. Hrvatska, Rijeka (Dvorana Mladosti)

Iznenađenjima međutim ovdje nije kraj, jer na predstojećim koncertima u Varaždinu, Ljubljani, Poreču i Rijeci, Tonyju će se na stageu ponovno priključiti dobro znana ekipa iz Pravila Igre, koja je posjetitelje oduševila i nastupima tijekom turneje kojom je Tony obilježio četvrt stoljeća zvjezdanog statusa na sceni. Na koncertima možete uživati u njihovim odličnim singlovima ‘Nebo na mojoj strani‘, ‘Lijek za besane noći‘, ‘Kamen na duši‘, ‘Na ulazu‘, te ‘Okovano srce‘, ali i posljednjoj uspješnici, aktu ‘Na tvojim usnama’ kojim su obilježili ovo ljeto.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend