Sport

Vitežanin Dario Čerkez i dalje bez konkurencije

U nedjelju, 13.09.2020. godine je održana utrka Otvorenog prvenstva BiH u Motocross-u ”Derventa MX 2020”.

Vozači iz BiH, Hrvatske,Srbije i Mađarske su pokazali iznimne vještine i pohvalno se izrazili i o stazi i sveukupnoj o organizaciji.

Motocross klub Vitez  prvi u poretku klubova i to od 2007. godine. Dario Čerkez nastupio je u klasi MX1 također osvojio je zasluženo prvo mjesto, ovo je bila njegova borba za 16-tu titulu najače klase MX1.

David Vidović iz MCK Vitez je drugi u klasi MX2. S nepunih 15 godina David je uspješno sudjelovao na mnogim utrkama u BiH (Rogatica, Kreševo, Rostovo, Vitez..), 2017. godine na poznatoj utrci u Rogatici osvojio treće mjesto s Hondom 85, dok je ove godine bio drugi. Također je bio najbolji u svojoj klasi na ovogodišnjem Prvenstvu BiH u motocrossu drugi u MX2.

MCK Vitez Domagoj Vidović osvojio je drugo mjesto u svojoj klasi MX Turist.

Čestitamo MCK Vitez i vozačima!

Prošle godine Dario Čerkez osvojio je prvo mjesto, tako da je u ovoj utrci samo odbranio titulu najboljeg u profi klasi MX1.

„ Osjećam se odlično, nastavljam sa utrkama ovo je nešto što volim i što ću uvijek voljeti to je tajna mog uspjeha. Naporno treniram, vozim a i lagano spremam domaću motocross stazu u Šantićima u Vitezu, gdje ćemo imati priliku svi uživati „ – rekao je Dario Čerkez .

Pohvale i organizatoru – MK ”Miron-moto” iz Dervente, a posebno vozačima, koji su nastupili u dosta velikom broju u vrijeme pandemije, a tako i financijske krize, te nastupili po iznimno vrućim, pravim ljetnim vremenskim uvjetima.

Slijedeća utrka OPBiH, ujedno i AAMU i E-BMU prvenstva, je na Motodromu ”Gajice” u Kreševu, 26.-27.09.2020. godine.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend