Sport

Vitežani najbolji na 11. memorijalnu “Anto Sučić Suka”

Završen je 11. po redu memorijalni turnir u nogometu “Anto Sučić Suka 2018“ pobjedom ekipe NK “Vitez“ iz Viteza nad ekipom NK „Novi Travnik“ iz Novog Travnika.

 

U finalnoj utakmici nakon kvalitetne predstave, spretniji i sretniji su nakon izvođenja penala bili prvotimci ekipe iz Viteza koji su nakon regularnog dijela koji je završen rezultatom 1:1, ostvarili pobjedu na ovom turniru, prenosi Grad-Busovača.com.

U utakmici za treće mjesto sličan scenario. Sastale su se ekipe domaćina NK “Busovača“ i FK “Vitez“. Rezultat je u regularnom dijelu bio isti kao u finalu -1:1, a bolji nakon izvođenja penala bili su gosti iz Viteza i zasluženo ponijeli pokal za treće mjesto u svoje prostorije.

Nakon utakmice, predsjednik NK „Busovača“ Josip Mravak uručio je obitelji Ante Sučića loptu s potpisima igrača – sudionika turnira, što je i običaj sve ove godine kako se turnir odigrava te pokal za 3.mjesto. Za drugo mjesto pokal i diplomu uručio je stariji sin Darko Sučić, a priznanja za najbolje na turniru (najbolji igrač – Mirko Vujica NK “Vitez“ i pokal za 1. mjesto) uručio je mlađi sin Ivan Sučić.

Nakon turnira za ekipe, službene osobe i goste je priređena prigodna večera na samom stadionu uz poruku organizatora – „Vidimo se na 12. po redu turniru naredne godine“.

(Dnevnik.ba)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend