Lokalne vijesti

VITEZ ZAVIJEN U CRNO: Građani se oprostili od prerano preminulog anđela

Tragična smrt mlade Kristine Lovrinović, sedamnaestogodišnje članice Gradskog kazališta mladih Vitez, potresla je cijelu zemlju.
Kristina je bila vedra, dobročudna i puna nade u bolju budućnost. Njena iznenadna smrt shrvala je sve koji su imali priliku biti dijelom njenog postojanja.
Od Kristine su se jučer na groblju Krčevine oprostili članovi obitelji, prijatelji, poznanici ali i brojni sugrađani. Vitez je neutješan. Središnja Bosna tuguje.
Kristina – neće biti zaboravljena. Članovi GKM Vitez dirljivom porukom su se oprostili od svoje članice:
“Dragi prijatelji, naša kazališna obitelj je danas obavijena tugom. Neopisiva je bol u našim srcima, izgubili smo sestru i prijateljicu. Naša kazališna dvorana natopljena je suzama naše brojne obitelji. Ne možemo zaustaviti suze i skriti tugu, ali gdje nema suza nije bilo ni ljubavi. A kod nas je ljubavi bilo, u izobilju. Ne možemo opisati ni izbliza riječima koliko, niti što trenutno osjećamo, ali nema ni veze. Znamo mi, a zna i Kristina. I to je dovoljno! Kristininim roditeljima i bratu, članovima najuže obitelji, kao i svim članovima GKM Vitez izražavamo sućut, a našu Kristinu ćemo voljeti i pamtiti zauvijek i sačuvati ju u našim srcima. Kike, ljubavi naša, volimo te ”, stoji na službenoj facebook stranici Gradskog kazališta mladih Vitez.
Redakcija portala obitelji i prijateljima izražava iskrenu sućut.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend