Lokalne vijesti, Regionalne vijesti

Vitez za Hrvatsku: Vitežani se odazivaju humanitarnoj akciji za potresom pogođena područja

Nakon što je Udruga Volim Vitez odmah po saznanjima iz Republike Hrvatske za potrese i nesreće brojnih stanovnika Republike Hrvatske pokrenula dobrotvornu aktivnost s nazivom „Vitez za Hrvatsku“ te izdvojila novac za pomoć stradalima u akciju su se uključili brojni drugi Vitežani koji su tako i ovoga puta pokazali pravo viteško srce.

Tako je veliki doprinos odmah dao Klub navijača Dinama u čijim prostorijama je otvorena kutija za dobrovoljne priloge, te Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni u čijim prostorijama se svakodnevno od 12:00 do 14:00 prikupljaju materijalni prilozi u vidu hrane, odjeće i drugih potrepština. 

Kako najavljuju organizatori uskoro se sprema prvi prijevoz prikupljene robe, a sve u dogovorima s nadležnim tijelima Republike Hrvatske, dok će sav novčani iznos bit uplaćen na koncu ovoga mjeseca. 

Udruga Volim Vitez ranije je objavila kako uz telefonske brojeve Crvenog križa sredstva možete donirati i preko Udruge Volim Vitez, račun u Intesa Sanpaolo banci broj:

154 280200767 9010 sa svrhom uplate: Za pomoć stradalima u potresu.

Sav novac skupljen zaključno s 30.1.2021. godine bit će uplaćen pogođenim jedinicama lokalne samouprave i putem medija će biti objavljeno izvješće o uplaćenim i isplaćenim sredstvima. Za više informacija, moguće je ostvariti komunikaciju putem volimvitez@gmail.com ili društvenih mreža.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend