Lokalne vijesti

VITEZ: Vrijedna akcija Mladeži HDZ-a BiH

Treći put zaredom u predblagdansko vrijeme akciju humanosti i dobrote vodili su mladi, aktivni članovi Mladeži HDZ-a BiH Vitez. U akciji “Božić za svakoga” više dana prikupljali su prehrambene i higijenske potrepštine, odjevne predmete…, a s tim ciljem postavili su i štand na Gradskom trgu, te organizirali večer druženja i darivanja.

Posjetili su više od 60 socijalno ugroženih obitelji, te nekoliko starijih i iznemoglih osoba, samaca…, kojima je pomoć potrebna, ali i riječi utjehe i potpore. Mladež je jednoj deveteročlanoj, a socijalno ugroženoj obitelj osigurala perilicu za rublje i električni štednjak koji su dar viteškog gospodarstvenika. Istina, perilica i štednjak nisu novi, ali su ispravni, servisirani i to je za ovu deveteročlanu i socijalno ugroženu obitelj dar kakav ni zamisliti nije mogla.

– Zacrtane planove smo uspješno ispunili, pa smo nekolicini naših viteških obitelji skromno pomogli i, prije svega, uljepšali im blagdan mira, ljubavi, praštanja, ljudskosti i dobrote – Božić. Velika hvala svima koji su donacijama i na bilo koji drugi način pomogli, kazao je ovim povodom, vrijedni predsjednik Općinske organizacije Mladeži HDZ-a BiH Vitez Jakov Križanović.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend