Lokalne vijesti

VITEZ: U tijeku je realizacija pomoći za 17 socijalno ugroženih obitelji

I ove godine, kao i ranijih, Općina Vitez je u Proračunu planirala određena sredstva za pomoć najugroženijim kategorijama stanovništva.

Pomoć se realizira u suradnji s Centrom za socijalni rad općine Vitez kroz jednokratne pomoći za osobe koje su u teškoj materijalnoj situaciji, za liječenje, stambeno zbrinjavanje i drugo.
U tijeku je realizacija pomoći za 17 socijalno ugroženih obitelji, a vezano za poboljšanje uvjeta življenja i stambenog zbrinjavanja.

Općinski načelnik, Boris Marjanović, posjetio obitelj Franjušić te se upoznao s problemima ove obitelji i tijeku realizacije pomoći.
Istaknuo je da na području općine Vitez imamo veliki broj obitelji koje nemaju pristojne uvjete za život i kojima je potrebna pomoć te će nastojati i u narednim godinama pomagati najugroženije.

viber_slika_2021-07-16_14-17-12-415.jpg


Općinski načelnik ovom prilikom je zahvalio i brojnim građanima, udrugama građana, firmama, vjerskim i drugim institucijama koje također daju svoj doprinos kroz donacije i brinu o najugroženijim kategorijama naših sugrađana.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend