Lokalne vijesti

VITEZ: U subotu javno potpisivanje donorskih kartica

U povodu Europskog dana darivanja organa i 6. Memorijalnog pohoda “Darijan Šarac”, Udruga dijaliziranih i transplantiranih SBK/KSB (UDiT SBK/KSB) organizira JAVNO POTPISIVANJE DONORSKIH KARTICA.

Potpisivanje je predviđeno za 09.09.2017. godine, na dan 6. Memorijalnog pohoda Darijan Šarac na TRGU U VITEZU i to od 15.00 do 18.00 sati.
Pozivamo sve građane našeg kantona i šire, sve kolektive, Udruge, Udruženja, Društva, grupe građana, ljude iz sportskog i kulturnog života, gospodarstvenike, predstavnike vlasti da podrže ovu akciju!

Akciju ćete podržati tako što će te na taj dan doći na trg i POTPISATI DONORSKU KARTICU kao jedan humni čin i kao znak potpore bolesnim i nemoćnim osobama, kojima je transplantacija jedina šansa za novi život.
Nadamo se velikom odaziv naših građana i očekujemo masovno potpisivanje donorskih kartica. Na taj način ćemo pokazati veliko viteško srce i pokazati da smo prije svega humani ljudi koji brinu za slabog, nemoćnog i bolesnog čovjeka!

Još jednom pozivamo sve spomenute da se uključe i animiraju svoje prijatelje, kolege, poslovne prijatelje kako bi ova akcija bila uspješna i kako bismo postavili rekord po broj potpisanih donorskih kartica za jedan dan!

Svi ste dobro došli!

(UO UDiT SBK/KSB)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend