Lokalne vijesti

VITEZ: U četvrtak izbor za fotomodela F BiH

U četvrtak, 5.8 2021. godine, održat će se Izbor za fotomodela Federacije BiH. Sudjeluje 35 djevojaka iz nekoliko gradova i općina iz F BIH, koje će boraviti na prvom Models campu, koji će se održati u Vitezu od 3. do 5.8.2021.

Tu će djevojke, s timom stručnjaka, pripremati se za finalnu noć izbora za FOTOMODELA FBiH, a Finale će se održati 5.8.2021. godine u svadbenom salonu Dačo, u nazočnosti zvanica. Uz nastup djevojaka, planiran je i bogat kulturni i zabavni program.

Direkcija je odlučila da Vitez bude domaćin ovog velikog polufinala jer je prošlogodišnja državna pobjednica prelijepa Lara Botić upravo iz ovog grada.

Generalni pokrovitelji ovog događaja su Općina Vitez, Vlada KSB i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB. Generalni sponzor projekta je poduzeće No1, zlatni sponzor je International University Travnik, srebreni sponzor je Poliklinika Epion. Službeni sponzor je poduzeće Bossil, a službeno piće izbora je Eisberg. Službena kuća projekta su Ae sigurnist, Bright and Shine, Wet n Wild, Zlatarna Madonna, Cvjećarna Vitez, Etno selo Čardaci, Beauty salon “Imperium”, Frizerski salon “Touch”, Etno selo ”Dolina sreće”, Hair & Beauty salon “DANNY”, Beauty team Make up by Amina Dogan i Real beauty by Monique.

Medijski pokrovitelji projekta su: Centralna.ba, Face TV, Zenica blog, TNT radio, ZOS radio, Radio postaja Busovača, Drukčiji radio, Hronika.ba, Travnk-grad.info, Radio Vitez, Vitez.info i Viteški.ba.

Gosti koji će upotpuniti event su: Hanad Džehverović, Plesni studio Maya, Mažoretkinje HKD Napredak Busovača, Dance ET, Top modeli Fashion M agencije.
Direkcija Fotomodela BiH poziva sve da nazoče ovom spektaklu mladosti i ljepote.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend