Lokalne vijesti

VITEZ: Radno vrijeme trgovina i poduzeća

Želeći biti na usluzi vama, nastavljamo objavljivati radno vrijeme trgovina i poduzeća na području općine Vitez.

Ukoliko želite da objavimo i radno vrijeme vašeg prodajnog objekta, javite nam se mailom na radio.vitez@tel.net.ba

Ova objava se ne naplaćuje!

Radno vrijeme poduzeća Ecos d.o.o. Vitez je od 8 do 14 sati, dok maloprodaja radi od 8 do 16 sati. Saznajemo, radnici su organizirani u smjenski rad i nije bilo otpuštanja radnika. Svi rade, ali u kapacitetu od 50 %.

Poduzeće HART d.o.o – namještaj po mjeri, obavještava svoje cijenjene kupce da je njihova maloprodaja u okviru Franšiznog centra BiH ponovno počela s radom. Radno vrijeme je od 12 do 16 sati.

Na usluzi svojim kupcima je i poduzeće Spektar d.o.o. Vitez. Poručuju da su dostupni u trgovini, radnim danima od 8 do 16 i subotom od 8 do 15 sati. Možete ih kontaktirati i putem facebook stranice, na e-mail: spektar@tel.net.ba, te telefonom na broj 030/714-661.

Sve one, kojima su potrebne zaštitne maske, obavještavaju kako u ponudi imaju ograničenu količinu ove zaštitne opreme, koju možete poručiti na neki od njihovih kontakata uz napomenu da maske šalju i brzom poštom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radno vrijeme prodajnog centra Vujević company je radnim danima do 19 sati uz napomenu kako ovaj prodajni objekt i dalje nedjeljom ne radi. Promjena u radnom vremenu će biti zbog usksrnih blagdana, o čemu će kupce pravovremeno obavijestiti.

Poduzeće Ferro-Pack ima identično radno vrijeme u oba svoja objekta – u Poslovnom centru 96-2, te u ulici Stjepana Radića u Vitezu i ono je radnim danima od 8 do 14, a subotom od 8 do 12 sati.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend