Lokalne vijesti

VITEZ: Promijenjene lokacije dva biračka mjesta; nova je i lokacija za glasovanje na nepotvrđenim listićima

Za razliku od Općih izbora 2018. godine, za ovogodišnje Lokalne izbore došlo je do promjene lokacije dva biračka mjesta na području općine Vitez.

Potvrdila je to Ramajana Idrizović, predsjednica Općinskog izbornog povjerenstva (OIP), gostujući u programu Radio Viteza…

Dakle, za biračka mjesta “Divjak”, umjesto u prostorijama GP Bosne, birači glasuju u OŠ Bila, te za biračko mjesto Kruščica 3; nova je lokacija kuća Ante Damjanovića.

Promjena je lokacije i za glasovanje u odutnosti, osobno i na nepotvrđenim glasačkim listićima. Umjesto u Gradskoj knjižnici, nova lokacija je OŠ Vitez, a za osobno u zgradi Općine Vitez.

U nastavku pogledajte sve lokacije biračkih mjesta na području općine Vitez…

Podsjetimo još jednom, broj birača za područje općine Vitez je 22 5050. Od toga je broj birača u odsutnosti 3, osobno 14 i nepotvrđeni 472. U kategoriji “nepotvrđeni” su osobe s pravom glasa, koji su registrirani da glasuju izvan BiH, ali će se na dan izbora zadesiti u Vitezu, te osobe koje su od dana zaključenja Biračkog popisa do dana održavanja izbora postale punoljetne, a ne nalaze se na biračkom popisu. Te će osobe na dan izbora doći u sjedište OIP (zgrada Općine Vitez) s osobnim dokumentom kako bi dobili potvrdu s kojom će otići i glasovati u OŠ Vitez.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend