Sport

VITEZ: Prijem za europsku prvakinju Mirnesu Bektaš

Načelnik općine Vitez, Tomislav Bošnjak – Matić, upriličio je prijem za Mirnesu Bektaš i selektora karate reprezentacije BiH Suada Ćupinu. Povod za posjetu je osvojeno prvo mjesto na Europskom prvenstvu u karateu u konkurenciji do 21 godine.
Članica Karate kluba „Bosna“ Mirnesa Bektaš na 45. Europskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 takmičare, u ruskom Sočiju, osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u borbama u kategoriji 68+ kg.
Mladoj sportašici za osvojeno prvo mjesto na europskom prvenstvu u karateu u konkurenciji do 21 godine, Mirnesi Bektaš, općinski načelnik, Tomislav Bošnjak-Matić čestitao je i poželio i u budućnosti ostvarenje planova koje je Mirnesa, ali i njen tim postavio sebi za zadatak, a to je ispunjenje normi za Olimpijske igre u Tokiju 2020.g.
Također, Mirnesa Bektaš je iskoristila priliku i zahvalila načelniku za dosadašnju potporu koja joj je ukazana kao mladoj Vitežanki i kao sportašici koja ime Viteza, ali i BiH, promovira na najbolji mogući način, a to su pozitivno ostvareni rezultati i postignuti uspjesi.

(Služba za društvene djelatnosti)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend