Lokalne vijesti

Vitez: Povezao stopere, a oni ga opljačkali

U protekla 24 sata, na području Policijskih uprava KSB prijavljeno je 7 kaznenih djela, od kojih izdvajamo:

Dana 30.7.2012. godine, oko 11 sati, M.D. iz Travnika je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da je 29.7.2012. godine, oko 17 sati, svojim vozilom marke „BMW“, hrvatskih registarskih oznaka stao kod TC „Fis“ u Vitezu i povezao dvije muške osobe. Osoba koja je sjedila na mjestu suputnka je pokazala pištolj i tražila da preda novac. Pošto nije imao novca, stao je s vozilom u mjestu Grbavica, općina Vitez, gdje su nepoznate osobe izišle i tom prilikom uzeli dva mobitela marke „Nokia“, te kamenjem oštetile vozilo. Očevid su obavili istražitelji policije Policijske stanice Vitez. Istraga je u tijeku.

 

Evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira.Dogodilo se 10 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa je  isključeno 6 vozila i 2 vozača.

Naknadno rasvijetljena kaznena  djela:

-Dana 30.7.2012. godine, službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik su  rasvijetlili  kazneno djelo-Prijevare počinjeno putem interneta nad Ilijom .B. iz Travnika, koje je prijavljeno 25.04.2012. godine. Počinitelj navedenog kaznenog djela je malodobmi M.P. iz Visokog. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

-Dana 30.7.2012. godine, istražitelji policije Policijske stanice Vitez su  rasvijetlili  kazneno djelo-Krađe kozmetičkih proizvoda, počinjeno 26.07.2012. godinene u trgovini „DM“, koja se nalazi u sklopu PC „GMS“ u Vitezu. Počinitelj navedenog kaznenog djela je D.H iz Zenice. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

-Dana 30.7.2012. godine, istražitelji policije Policijske stanice Bugojno su  rasvijetlili kazneno djelo-Krađe, počinjeno u noći 22/23.07.2012. godinene na štetu Jelice K. iz Bugojna. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.G. iz Bugojna. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend