Lokalne vijesti

VITEZ: Policijska akcija u Krčevinama

Tijekom protekla 24 sata na području Kantona Središnja Bosna prijavljena su 2 krivična djela.

Jučer, oko 18,30 sati u mjestu Krčevine, općina Vitez, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu vozila marke Citroen C6, talijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao E.S., rođen 1998. godine iz Novog Grada-Sarajevo, dok su kao putnici u vozilu zatečeni V.J., rođen 1996. godine i I.L., rođen 2000. godine, obojica iz Istočne Ilidže. Prilikom zaustavljanja vozila V.J. je od sebe odbacio PVC vrećicu sa sadržajem za koji se sumnja da su opojne droge cannabis i speed.

Kontrolom navedenog vozila i vozača utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju vozilu, te da vozač nema položen ispit za vozača „B“ kategorije. Također, provjerom u ROF bazi je utvrđeno da je navedeni vozač višestruki povratnik u činjenju prometnih prekršaja za koje ima neplaćenih novčanih u iznosu od 3.973,00 KM, zbog čega mu je vozilo oduzeto.

Službenici policije protiv osumnjičenih poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u cilju dokumentiranja i dokazivanja navedenih krivičnih djela i prekršaja.

JAVNI RED I MIR

Evidentirana su 2 slučaja narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST  PROMETA

Evidentirano je 5 prometnih nesreća u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 236 prekršajnih naloga, od  kojih je 129 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 5 vozača.     

(Ured komesara)                                                                                                 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend