VITEZ: Općinski načelnik organizirao prijam za uspješne sportaše

U zgradi Općine Vitez, danas je načelnik Općine Vitez Boris Marjanović održao prijam za uspješne sportaše i predstavnike uprava klubova.

Razlog ovog lijepog prijema su odlični rezultati koje su klubovi ostvarili u ovoj godini.

Nogometni klub „Romari“ i ŠK “Vitez 2013“ iz Viteza svojim su marljivim radom i trudom uspjeli ostvariti zavidne rezultate na što smo iznimno ponosni, te je to i razlog ovog prijema.
Juniori Romarija ove polusezone odigrali su 14 utakmica i zabilježili svih 14 pobjeda, a u narednom razdoblju plan im je bazirati se na pripreme za drugi dio sezone i izboriti prvo mjesto, te izboriti doigravanje za Premijer Omladinsku ligu BiH.


ŠK“Vitez 2013“ iz Viteza je pobjednik 26. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige Šahovskog saveza Herceg-Bosne održanog u Neumu i osigurao je nastup u Premijer ligu Bosne i Hercegovine za 2022. godinu.


„Sportaši su jedni od najboljih promotora svoga grada, na čemu vam i zahvaljujem. Čestitam vama i vašim trenerima na dosadašnjim uspjesima, te vam želim puno sreće i zdravlja za nastavak sportske karijere i ostvarenje svih vaših životnih ciljeva“, rekao je načelnik Marjanović, te obećao potporu u daljem radu i djelovanju u skladu s proračunskim mogućnostima.