Lokalne vijesti

Vitez: Obilježavanje Europskog dana darivanja organa i tkiva i zahvale donorima

U povodu Europskog dana darivanja organa i tkiva i zahvale donorima (EDDO), Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Kantona Središnja Bosna obilježit će ovaj važan događaj prigodnim programom.

 

Naime, u subotu, 15.10.2016. godine, ispred TC FIS u PC 96 Vitez, postavit će štand s edukativnim i promotivnim materijalima, vezanim za darivanje i presađivanje organa. Članovi Udruge razgovarat će s građanima o ovoj temi, ali i o samoj bolesti, načinu liječenja i preventivi. Također, svima koji to žele, omogućit će potpisivanje DONORSKIH KARTICA.
“Kako je ovo i DAN ZAHVALE DONORIMA, pozivamo sve ŽIVE DONORE, ali i one, koji su darovali organe svojih preminulih članova iz našeg kantona, da nam se pridruže na ovom štandu, a mi ćemo se pobrinuti da im se na prigodan način zahvalimo za darovani NOVI ŽIVOT. Pozivamo sve građane da svrate do štanda i pravilno se informiraju o temi darivanja organa. Svi ste dobrodošli na naš štand koji će biti postavljen u vremenu od 10,00 do 15,00 sati”, priopćili su iz Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Kantona Središnja Bosna.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend