Lokalne vijesti, Sport

VITEZ: Najava 10. jubilarne utrke – XCU UPHILL 2022

USPON NA ZABRĐE – Preko 150 sudionika koji su nastupili 2021. godine garancija su za još bolje izdanje XCU UPHILL-a.

Potvrda kvalitete ovog sportskog događaja je i nastup velikog broja vrhunskih sportaša, kao što su prošlogodišnja pobjednica Karla Kustura (PULS Sarajevo), nacionalni prvak Vedad Karić (ROTACIJA SPIN Zenica) i mnogi drugi. MTB XCU utrka već dugi niz godina dio je kalendara biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine,te predstavlja veliki značaj za turizam i pozicioniranju Viteza na biciklističkoj mapi svijeta.

U nedjelju, 28.8.2022. imate priliku prisustvovati velikom sportsko-rekreativnom događaju, utrci “MTB Uphill uspon na ZABRĐE”.

START utrke je u 11h kod Konzuma u Vitezu (420 m.n.v.)

CILJ utrke je na Zabrđu (1030 m.n.v.)

Podsjećamo, organizator utrke je Biciklistički klub “Vitez” i Udruženje građana Zabrđe. Mi smo spremni! A vi?

U sklopu događaja održava se utrka za djecu u parku pokraj Konzuma uz pokroviteljstvo poduzeća Ovnak i brenda Frosch s ciljem podizanja svijesti koje vožnja bicikla ima na fizičko i mentalno zdravlje i efekte koje biciklizam ima na ekologiju.

Također, kompanija Molson Coors i brend Ožujsko Pivo već drugu godinu za redom pokrovitelj je ovog projekta. Koga zoveš na hlaaaadno Legendarno?

Očekujemo Vas u velikom broju, te želimo dobru zabavu svima, uz želju da svake godine imamo sve više ovakvih događaja koji nas unaprijeđuju kao pojedince i kao zajednicu. Uživajte u utrci!

DRUŠTVENO ODGOVORNA AGENCIJA

Čast i veliko zadovoljstvo nam je predstaviti Vam ovogodišnjeg GENERALNOG SPONZORA jubilarne 10. biciklističke utrke.

PIXACOD je digitalna agencija koja je prepoznala potencijal Viteške utrke od njenog prvog održavanja,a ove godine sa nama slave jubilej kao generalni sponzor. PIXACOD digitalna agencija na području Bosne i Hercegovine postoji već 6 godina, specijalizirana za uvođenje eCommerce rješenja. Usluge se sastoje od pripreme tvrtki za uvođenje online prodaje, izrade web trgovine, marketinga za web trgovine, brendiranja, dizajna i optimizacije za konverzije u zrelijim fazama poslovanja.

Previous ArticleNext Article