VITEZ: Dora Ćosić opravdala ulogu favoritkinje

STK “CM” iz viteza proteklog je vikenda bio organizator i domaćin 2. Otvorenog turnira BiH za mlađe kadete i kadetkinje (U-13 godina).

 
Na turniru je nastupilo 11 mladih članova našeg kluba: Dora Ćosić, Stjepan Stipe Šarić, Josip Kneževic, David Zrnić, Lucia Matković, Marko Petrović, Ema Matković, Iva Šakić, Jelena Škrobić, Ivica Toljušić i Petar Buha. Nakon izlučnih mečeva kroz gupne faze, natjecanje je nastavljeno knock-out sustavom do pobjednika.

Kod mlađih kadeta u prvom polufinalu Dario Pejić – STK “Borac” Banja Luka je s 3:0 u setovima nadvisio Vladimira Pandurevića – STK “Banja Luka”. U drugom polufinalnom ogledu Toni Ramljak – STK “Aladža” Sarajevo identičnim je rezultatom svladao Benjamina Zijadića – STK “Stens” Sarajevo.
U finalnom dvoboju više uspjeha imao je Toni Ramljak i na kraju slavio rezultatom 3:1 u setovima i ponio titulu najboljeg.

Kod mlađih kadetkinja, u prvom polufinalu Vitežanka Dora Ćosić je s 3:0 u setovima pobijedila Merjem Mešan – STK “Bugojno”. U drugom polufinalnom ogledu Emina Ahmetović – STK “Kreka” Tuzla svladala je Saru Hamzakadić, također iz STK “Bugojno”.
Naša Dora opravdala je ulogu favorita i u finalnom dvoboju, te bez izgubljenog seta, jedan pokal i najsjajnije odličje “ostavila” u Vitezu.

I drugi članovi  STK “CM” su pokazali dobru igru, ali su nažalost natjecanja završili prije 1/4 finala.

Turnir se igrao u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez u fer ozračju i natjecateljskom duhu.

Iz STK “CM” zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji turnira, a posebno zahvaljuju svojim članovima i njihovim roditeljima, koji su pružili svesrdnu pomoć u organizaciji turnira.
Također, zahvaljuju i svojim sportskim kolegama, kulturnim djelatnicima i drugim prijateljima, koji su svojom nazočnošću potvrdili da cijene napore i rad ovog kluba.