Sport

VITEZ: Do 19. prosinca traju prijave za 3. Božićni turnir za rekreativce u stolnom tenisu

U okviru manifestacije “Božić u Vitezu 2017.” bit će održan i 3. Božićni turnir za rekreativce u stolnom tenisu, u organizaciji STK “CM” iz Viteza. Turnir će se igrati u srijedu, 20. prosinca, u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, s početkom u 18 sati.

Pravo nastupa imaju neregistrirani igrači i igračice – rekreativci s područja općine Vitez, uz uvjet pravovremene prijave i uplate kotizacije. Na turniru će se moći nastupiti samo pojedinačno. Natjecanje će biti organizirano po skupinama, koje će brojati 3-4 igrača, a koji će se sastajati “svaki sa svakim”.  Prvo i drugoplasirani iz svake skupine nastavljaju natjecanje KO sustavom do konačnog pobjednika. Svi mečevi do polufinala igrat će se na dva dobivena seta. Polufinalni i finalni mečevi igrat će se na tri dobivena seta. Neće biti razigravanja za treće mjesto. Vrhovni sudac i delegat natjecanja su Igor Stjepić i Nenad Ćosić.

Najboljim pojedincima oganizator je osigurao nagrade, a prijave se primaju do 19.12.2017. godine do 21 sat, na e-mail adresu Kluba cmvitez@gmail.com.

Ždrijebanje će biti obavljeno 20.12.2017. godine, a rezultati će biti objavljeni do 16 sati na fb stranici STK “CM”.

Pojedinačna kotizacija za nastup na ovom natjecanju iznosi 10 KM.

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend