VITEZ: Divna priča za početak nove školske godine

Da dobri i humani ljudi postoje, potvrđuje nam priča iz našeg grada, naime pred sami početak školske godine, redakcija  Radio Viteza doznala je kako Stjepan Omazić, vlasnik caffe-a City Vitez želi razveseliti mališane težeg imovinskog stanja.

Njegova namjera je bila da pomogne školarce i njihove roditelje koji nisu u prilici da kupe radne bilježnice, pribor, torbu i sve ono što je potrebno za jednog učenika kako bih bezbrižno pohađao školsku godinu.

Mi smo kontaktirali OŠ Vitez i OŠ Dubravica Vitez i doznali kako je Stjepan kupio potrebne stvari za učenike, čije obitelji nisu u stanju da svojim školarcima priušte potrebni pribor i stvari za pohađane nastave.

Osigurane su stvari za pet učenika OŠ Vitez i za pet učenika OŠ Dubravica Vitez. 

Nove torbe, pribor, radne bilježnice stigle su u škole te su uručene ravnateljicama OŠ Dubravica Vitez, Olgici Krezić i ravnateljici OŠ Vitez, Slavici Šerbetić nakon čega su uručile učenicima. Mi smo imali priliku da ispratimo ovu priču do kraja,u našoj foto galeriji pogledajte fotografije koje pokazuju da definitivno, naše malo je nekome puno i jako puno znači.

Zastanite na trenutak, promislite na koji način kome možete pomoći i budite netko tko će vratiti nekome osmijeh na lice.