Lokalne vijesti

Boris Marjanović kandidat za načelnika Viteza!

Boris Marjanović zajednički kandidat stranaka HNS-a za načelnika Viteza

Predstavnici političkih stranaka s područja općine Vitez, koje djeluju u okviru Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine, postigli su dogovor o zajedničkom nastupu na Lokalnim izborima u Vitezu te će kandidat za načelnika Viteza biti Boris Marjanović, aktualni predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH.


Ovaj dogovor, uz HDZ BiH, dobio je punu potporu od HDZ-a 1990, HKDU-a i HSS-a Stjepana Radića, a uspješni razgovori vođeni su i s nizom predstavnika iz gospodarske, religijske, braniteljske te kulturno- sportske sfere općine Vitez.


Boris Marjanović istaknuti je i dugogodišnji društveno- politički djelatnik, aktualni predsjednik OO HDZ BiH Vitez koji je do sada u karijeri nekoliko puta biran u Općinsko vijeće Viteza te u Zastupnički dom Parlamenta FBiH. Profesionalnu karijeru gradio je kao profesor povijesti i zemljopisa u Srednjoj školi Vitez.

“Uz zahvalu kolegicama i kolegama na jednoglasnoj potpori posebno pozdravljam i odlučnost kolega iz drugih stranaka da na Lokalne izbore kao stranke HNS-a idemo zajedno te time, uvjeren sam, u potpunosti opravdamo očekivanja našeg naroda kojemu je dosta podjela po bilo kojoj osnovi jer zajedno, ujedinjeni i okupljeni oko zajedničkih ciljeva možemo koračati ka svjetlijoj budućnosti u Vitezu gdje će rad i znanje biti na prvom mjestu, a svaki naš stanovnik steći uvjerenje da je to realno i moguće. Okupljeni u ovom sastavu i timu koju predvodi HDZ BiH s punim pouzdanjem prihvaćam se te odgovornosti. Obavljajući prethodne konzultacije s nizom zainteresiranih strana u ovom razdoblju, gdje smo obavili na desetine razgovora, razmjenjujući mišljenja te “bruseći“ stavove i poglede na budućnost, razina potpore i uvjerenja o ispravnosti moje kandidature za funkciju načelnika općine Vitez bila je dovoljan razlog za napuštanje Parlamenta Federacije te u punom kapacitetu stavljanje na raspolaganje lokalnoj zajednici koja od mene traži takav angažman“, kazao je izjavi za medije Marjanović.

Kada je u pitanju lista za Općinskog vijeće HDZ BiH predvodit će koalicijsku listu na kojoj će se naći i predstavnici HSS-a SR i HKDU-a.

Na listi će biti kandidati iz svih ogranaka i mjesnih zajednica, raznoliki po profesionalnom usmjerenju s nekoliko novih i mladih imena uz iskusne i provjerene lokalne radnike. Nositelj liste i ovoga puta će biti član OO HDZ BiH Vitez i poznati viteški sportaš Ranko Križanović.

/hdzbihvitez/

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend