Glazbene vijesti

VIDEO: Učiteljice pjevaju “Proći će i to”

Od samih početaka djelovanja Učiteljice su prepoznate kao jedan od najperspektivnijih ženskih sastava u regiji.

Njihova popularnost raste iz singla u singl, a u vrlo kratkom vremenu uspjele su okupiti veliku bazu obožavatelja o čemu svjedoče zavidne brojke pregleda na YouTubeu. Kvalitetnom glazbom i tekstovima postale su iznimno zastupljene u radijskom eteru, a priču zaokružuju video spotovi u sjajnoj produkciji.

Andrea, Ana i Silvia u ova teška vremena publici se obraćaju novim singlom pod nazivom Proći će i to.

Novu pjesmu hitmejkera Dušana Bačića i Bojana Dragojevića Učiteljice su posvetile našim liječnicima i drugim djelatnicima koji se svakodnevno hrabro bore za sve nas, kao i svima nama koji već danima živimo u izolaciji. Djevojke su pjesmu i spot snimile u izolaciji vlastitim mobitelima, svaka u svome stanu, te na taj način dokazale kako u njihovom slučaju glazba zaista ne poznaje granice. 

Koliko vrijedi jedan zagrljaj, shvatit ćeš kad svemu dođe kraj, jedan je od najistinitijih stihova koji opisuju vrijeme u kojem živimo” – kaže Andrea Paškvan, glavni vokal Učiteljica, te dodaje: “Najviše nam nedostaju naši najbliži, naši prijatelji, iskreni zagrljaji, ali i naša publika, od koje smo ovih dana odvojeni.
Drago nam je da smo u ovakvim uvjetima snimile jednu divnu pjesmu, čak smo uspjele snimiti i spot vlastitim mobitelima. Samo budimo složni i strpljivi i sigurno ćemo uskoro pobijediti sve ovo. Proći će i to“- zaključile su Ana Vurcer i Silvia Ivić iz Učiteljica.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend