Glazbene vijesti, Lokalne vijesti

VIDEO: Matea Bošnjak i Marko Bošnjak snimili sjajnu obradu pjesme “Dođi” Dine Merlina i Senidah!

Dvoje vrsnih glazbenika, Matea Bošnjak iz Viteza i Marko Bošnjak iz Rame snimili su službenu obradu pjesme “Dođi”, Dina Merlina & Senidah.

Oboje vrsnih glazbenika, na ovu su ideju, kako kažu, došli za vrijeme boravka u Zagrebu.

“Zahvalna sam životu što nam je spojio puteve prije nekoliko godina. Od početka smo se razumjeli, podržavali, motivirali i željeli najveće uspjehe jedno drugome. Ovaj cover je zaokružio dugogodišnje prijateljstvo i ispunio jednu davnu želju “bratu i sestri po Svemiru”. Hvala svima koji su doprinijeli da cover ugleda svjetlo dana”, kazala je naša Vitežanka Matea Bošnjak.

Marko Bošnjak, svojevremeno pobjednik Pinkovih zvjezdica, poznat javnosti širom regije također nije krio svoje zadovoljstvo snimanjem obrade ove pjesme u duetu s Mateom.

“Ovaj cover je dokaz prijateljstva Matee i mene. Uvijek smo bili i ostali nesebična potpora jedno drugom, u bilo kojoj situaciji, u bilo kojim uvjetima, usponima, padovima, glupostima i stresu kojeg život, a i glazbena industrija nosi. Upravo ovim coverom započinjemo s ispunjavanjem naših zajedničkih želja i ideja koje su nastale u Zagrebu”, kazao je Marko Bošnjak.

Sigurni smo kako ćete uživati, a svi se možemo nadati kako će nam ovaj sjajni duo uskoro podariti nove glazbene poslastice.

Recorded and produced by SPIKE STUDIOS
Vocals Marko Bošnjak Matea Bošnjak
Piano Ana Petrović
Guitar David Grebenar Goran Vidović
Bass Marko Vujica
Drums Marinko Trogrlić
Cinematography / Video Editing Stjepan Rajić
Recording and Mixing Matija Baškarad
Mastering Matija Baškarad David Grebenar Goran Vidović
Arrangement Marko Bošnjak Matea Bošnjak Spike Studios
Recorded and filmed at SPIKE STUDIOS, Vitez, BiH
ORIGINAL Dino Merlin feat. SENIDAH “DOĐI” (2021.)
Autor glazbe i teksta: Dino Merlin
Booking: mihaela@meritum.group

Prati Marka na društvenim mrežama: Instagram – https://www.instagram.com/markobosnjaak Facebook – https://web.facebook.com/markobosnjak…

Prati Mateu na društvenoj mreži: Instagram – https://instagram.com/mateabosnjaak i Youtube kanalu – https://youtube.com/channel/UCDidMtWEeNsxrOwt1J1jTsw

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend