Glazbene vijesti

VIDEO: Lidija Bačić snimila romantičnu baladu s poznatim hrvatskim glazbenikom

Lidija Bačić završava svoj album Revolucija, a jedna od najdražih joj pjesama na albumu je duet s legendarnim Alenom Vitasovićem. 

Iz njihovog tima tvrde da su svi koji su čuli pjesmu oduševljeni, a mnogi se slažu kako će sigurno postati evergreen. Pjesmu “Kad mi dođeš” su radili Fayo i Branimir Mihaljević, aranžman Luka Kovačić, a spot Marko Zeljković Zelja. 

“Drago mi je što sam snimila duet s legendarnim, emotivnim i sjajnim kolegom i prijateljem Alenom Vitasovićem. On je čovjek s velikom karijerom i velikim hitovima koje svi i danas rado slušamo. Inače volim dobre duete i neočekivane vokalne suradnje… Ovo je zbilja pjevačka pjesma i utkali smo puno duše u nju. Drago mi je što smo snimili ovako lipu stvar i nadam se da ćete uživati u ovoj našoj emociji… Fayo je znao kako Branimir Mihaljević i on znaju dočarati čisto srce, Luka Kovačić je znao naše ideje pretočiti u aranžman, Zelja je dočarao Mediteran i priču o ljubavi kao bezvremenskoj temi…. Jedva čekam da publika čuje pjesmu”, rekla je Lidija.

“Veoma sam sretan da se dogodila ova suradnja s Lidijom. Znam je još iz Splita dok je pjevala u Perlama, a kasnije smo zajedno bili i na festivalima prije desetak godina kad smo se i upoznali. Postali smo dobri prijatelji. Izuzetna osoba i pjevačica. Pjesma koju smo snimili je jako lijepa i odmah mi je ‘legla”. Snimili smo je u jednom dahu. Uvjeren sam da će se svima sviđati i biti rado slušana”, dodao je Vitasović.

(index.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend