Glazbene vijesti

Veliki interes za koncert 2Cellos u Sarajevu

Za koncert slavnog čelističkog dvojca 2CELLOS koji će se u sklopu njihove svjetske turneje 13. maja dogoditi u sarajevskoj Skenderiji vlada nezapamćen interes publike.Naime, u samo tri dana, od 18. januara, otkako su ulaznice krenule u pretrodaju, prodano je već pola partera dvorane.

– Zanimanje za koncert je doista iznad svih očekivanja, a ako se prodaja nastavi ovakvim tempom, koncert bi u rekordnom roku mogao biti rasprodan – kazao je Tomislav Kašljević, producent i organizator ovog istinskog koncertnog spektakla u Sarajevu.

Podsjećaju se fanove da je i dalje u prodaji i to samo do 1. februara ograničen broj ulaznica po posebnoj, promotivnoj cijeni od 18 KM!

Ulaznice za koncertni spektakl 2CELLOS mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: na blagajni BKC-a i platou Skenderije te putem kupikartu.ba, saopćio je organizator.

Inače, planetarno popularni 2CELLOS, upravo su obilježili pet uspješnih godina postojanja. U ovih su pet godina održali više od 1000 koncerata, vidjelo ih je više od 10 miliona posjetitelja. Prešli su više od tri miliona kilometara kako bi svirali u 40 zemalja. Rođendanskom obilježavanju pridružio se i rock band AC/DC, inače najdraži bend Luke i Stjepana,  koji su na svojoj službenoj stranici – https://www.facebook.com/acdc objavili obradu i spot 2CELLOS za njihov hit “Thunderstruck”.
(Vijesti.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend