Lokalne vijesti

Večeras humanitarna predstava “Ugovor” GKM-a Vitez za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Dražana Šakića – Bande

Gradsko kazalište mladih pripremilo je reprizno igranje predstave “Ugovor”, a ovoga puta predstava će biti igrana u humanitarne svrhe, za pomoć u liječenju našeg sugrađanina Dražana Šakića – Bande.

Riječ je o adaptaciji teksta “Đavolja posla” Miroljuba Nedovića. Ova komedija na zanimljiv način kritizira i postavlja niz pitanja, kako likovima na sceni, tako i gledateljima.

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost sa još zanimljivijim ciljem. Ova pojava će sve protresti i postaviti ključna pitanja.

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković. U predstavi igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Lana Čalić i Pavla Plavčić. Grafički dizajn radio je Borislav Sučić, a tehnička podrška je Karla Karin. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Predstava će biti odigrana u Kazališnoj dvorani u Vitezu, u srijedu, 18. svibnja, s početkom u 20 sati. Ulaz je 3 KM, a svi koji žele bit će u prilici moći će donirati i veći iznos.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend