Lokalne vijesti

Važna obavijest za korisnike usluga bolnice “Dr.fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj

Važnu obavijest korisnicima usluga Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” u Novoj Biloj uputio je ravnatelj Bolnice, prim. dr. Velimir Valjan. Obavijest prenosimo u cijelosti.


Već mjesec dana su u tijeku radovi na rekonstrukciji dijela podnih površina u Hrvatskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“. Zbog prirode posla koje treba obaviti u narednim fazama radova, dolazi do promjena u kretanju osoblja, pacijenata i posjetama, kao i općenito u radu bolnice. Naime, od 8.2.2019. godine do 28.2.2019. godine će biti onemogućeno kretanje određenim dijelovima bolnice, zbog čega će bolnica biti primorana na reduciranje usluga, prijem primarno hitnih slučajeva i izmjene u svom funkcioniranju. Na tom tragu dajemo slijedeće preporuke:
– prilikom dolaska u bolnicu obvezno se pridržavati uputa od strane zaposlenika o pravcima kretanja
– dolazak pacijenata u bolnicu treba biti kroz ulaz u podrumski dio (poliklinički dio) bolnice
– posjete pacijentima se trebaju obavljati komunikacijom putem terase, a broj posjetitelja po pacijentu je maksimalno jedna osoba

Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“ nastavlja s obavljanjem svoje djelatnosti, ali apeliramo na sve, da koliko mogućnosti dozvoljavaju, u naznačenom razdoblju izvođenja radova, iz objašnjenih razloga, usmjere se na veće korištenje usluga drugih zdravstvenih ustanova u SBK/KSB. Molimo sve na razumijevanje jer ovakve mjere zahtjeva vrsta radova koja se izvodi, a koji se prvenstveno realiziraju u cilju poboljšanja uvjeta za rad, boravak i liječenje u našoj ustanovi.

S poštovanjem,

prim. dr. Velimir Valjan, ravnatelj

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend