Lokalne vijesti

Važna informacija iz Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić”

Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“ uputila je danas informaciju za javnost u kojoj se navodi kako je situacija u ovoj zdravstvenoj ustanovi prilično složena.

Ovim putem vam se obraćamo s informacijom u želji da javnost, a prije svega korisnike usluga Hrvatska bolnica „Dr. fra Mato Nikolić“, obavijestimo o trenutno vrlo složenoj situaciji u našoj bolnici.

Usprkos iznimnoj kontroli i mjerama koje smo provodili u našoj bolnici tijekom proteklih sedam mjeseci, danas je potvrđeno kako je veliki broj našeg medicinskog osoblja pozitivan na Covid-19.

Posebno teška situacija je na Odjelu interne medicine, gdje u ovom trenutku samo jedan doktor nije pozitivan na Covid-19.

Ovim putem apeliramo na pacijente, ali i Domove zdravlja iz Središnje Bosne, da se u ovom trenutku oslone više na usluge drugih bolnica dok se stanje u našoj bolnici ne stabilizira”, naveli su iz Hrvatske bolnice “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila.

U narednom periodu, u cilju interesa javnosti, Radio Vitez će blagovremeno dostavljati informacije o epidemiološkoj situaciji u Hrvatskoj bolnici “Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend