Lokalne vijesti, Svijet

Varšava: Ostvarena uspješna suradnja i najavljena 15. CIRCLE 2018 konferencija u organizaciji FPE Sveučilišta „VITEZ“

Fakultet poslovne ekonomije je u Varšavi, tijekom 14. CIRCLE konferencije ostvario uspješne dogovore iz oblasti međunarodne suradnje i znanstveno-istraživačkog rada http://circle2017.kozminski.edu.pl/   

 

Prilikom otvaranja konferencije, promovirano je pet profesora iz Velike Britanije, Njemačke i Japana u status redovitog profesora na Međunarodnom doktorskom studiju na engleskom jeziku, koji se realizira na Sveučilištu „VITEZ“. Voditelj Ureda za međunarodnu suradnju ove visokoškolske institucije Siniša Dukić je, prilikom otvaranja konferencije, dodijelio diplome imenovanim profesorima.

 

Tijekom završnih sesija konferencije, doc. dr. Jamila Jaganjac, prodekanica Fakulteta poslovne ekonomije,  najavila je CIRCLE 2018 konferenciju pod nazivom „Circle of knowledge sharing“ i tom prilikom predstavila domaćina konferencije, Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“.

Predstavnici Fakulteta poslovne ekonomije su na radnim sastancima razgovarali s prorektorom Circle International, prof.dr.  Claudiom Vignalijem i prof. dr.  Gianpaolom Vignalijem, University of Manchester, UK, o uključivanju Fakulteta poslovne ekonomije u izdavaštvo International Journal of Sales, Retailing and Marketing te će se daljnjim dogovorima ostvariti i ovaj vid suradnje.

 

Domaćin CIRCLE International programa je Sveučilište „VITEZ“, a članice su 60 uglednih visokoškolskih ustanova  http://www.circleinternational.co.uk/CIRCLE/Membership.html

 

Predstavnici Sveučilišta koji su prisustvovali 14. CIRCLE konferenciji u Varšavi i razgovarali o modalitetima daljnje suradnje bili su doc. dr. Jamila Jaganjac, prodekanica Fakulteta poslovne ekonomije, doc. dr Ibrahim Obhođaš (FPE) i voditelj Ureda za međunarodnu suradnju, dipl.oec. Siniša Dukić.

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend